Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migający ekran

xAnumixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem a mianowicie gdy chce się zalogować do gry ekran zaczyna mi migać a jak się zaloguje to wyszystko miga na czarno a jak uda mi sie wejsc do gry to nie moge sie ruszyc caly ekran sie freezuje. Odkrylem ze to chyba wina sterownikow intela (chyba) dodam ze gram na laptopie i chyba mam zintegrowana karte graficzna 

procesor intel core i5-5200U cpu 

a karta graficzna gtx 920m 

moze mi ktos powiedziec jak to naprawic z gory dziekuje 

post-1489224-0-31875100-1456658786_thumb.png

Opublikowano

Próbowałeś reinstalować metina, albo przeinstalować go na inny dysk? Jesli to nie pomoze zainstaluj najnowszego directx'a i vusual c++
Masz tak tylko z metinem czy z innymi grami rowniez?

Opublikowano

Pozmieniaj ustawienia karty graficznej ( w menu intela)

Zobacz czy masz aktualne sterowniki do karty, jeżeli masz to spróbuj zainstalować jakąś starszą wersje 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Miałem taki problem kiedyś na moim starym laptopie. Jeśli aktualizacja sterowników karty graficznej nie pomoże wejdz w ustawienia Metin2 (w folderze z serwerem) i przestaw GRAFIKA --->  GPU na CPU.

Jeśli to nie pomoże to nie ustawiaj zgodności z W7 bo to nic nie da tylko ustaw XP i kliknij "TESTUJ PROGRAM" lub tam "URUCHOM PROGRAM"  (Sprawdz to na pełnym ekranie)  :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...